Tuesday, September 17, 2013

MAYBE I'M JUST CRAZY

 På söndagen (8.9.) lyckades jag dra med mig Ona till Vasagatans lopptorg. Där var massor av folk och vi lyckades faktiskt hitta en del bra stuff till och med. Ona mera än jag, men ändå. Jag var väldigt nöjd med det jag drog hem.

On Sunday (8.9.) I got Ona with me to the fleamarket at Vaasankatu. There were a lot of people and we did manage to find some good stuff. Ona more then me, but still. I was very happy with the stuff I got with me home.


 Efteråt lyckades jag föra kaka åt R och få färdigt den här åt honom. Jag lyckades göra något lite fel i slutändan att den blev smått konstig, men egentligen blev den bara bättre så. Sen skrattade vi i timmar.

Afterwards I managed to get some cake to R and finish this one for him. I even managed to do something wrong in the end so it became a bit weird, but actually it is even better that way. Then we laughed for hours.

Det var nog en otroligt bra söndag kan jag säga. Jag älskar mina vänner.

Ni får se det jag köpte i nästa inlägg!

It was a great Sunday. I love my friends.

You willl get to see what I bought in the next post!

(8.9.2013)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...