Wednesday, September 18, 2013

LET THERE BE LIGHT

Jag har egentligen aldrig tänkt på lampor hemskt mycket. Min mamma brukar alltid nu och då påminna mig om att när jag var liten så sa jag alltid att jag vill ha en kristallkrona när jag blir stor (som hon sedan skulle komma och putsa). Såhär tänkte jag när jag var liten. Nuförtiden så vill jag inte ha en kristallkrona. Den kanske inte skulle se riktigt så bra ut i en liten etta i Helsingfors. Men nu när jag småningom är påväg hemifrån så måste jag ju börja tänka på sånt som lampor och annat.

Här har vi tre stycken som jag tycker om. 

I have never really thought about lamps that much. My mom keeps reminding me that I wanted a crystal chandelier when I was young (that she would then come and clean). That's how I was when I was little. Nowadays I don't really want one. I don't think it would look very good in a tiny apartment in Helsinki. But since I am moving in the near future I do have to think about lamps and such. 

Here we have three that I like.  

Jag tror att det är det att den är lite sned och skall vara så som får mig att tycka om den här lampan och skulle inte tacka nej till den. Jag tycker om sånt som är smått annorlunda och spännande.

I think it's the fact that it is leaning a bit that makes me like this one a lot and I wouldn't say no to it. I like things that are a bit off somehow.


Det här var kärlek vid första ögonkastet ungefär. Jag sett den många gånger och ja, den skulle nog sitta fint på ett litet bord. Kanske inte världens mest praktiska, men ack så underbar. 

This was love at first sight pretty much. I have seen it a lot around and yes, it would look so nice on a little table. Maybe not the most practical, but ah so wonderful.


Jag gillar hur den här är formad. Lite spännande och annorlunda. Helt klart en ovanför matbordet lamppa.

I like the form of this one. A bit different and interesting. Totally a over the table lamp.


Infurn har också några fina rabattkoder som ni kan använda om ni känner för det.

Använd koden INFURNSYYSALE för att få -10 € av alla produkter.

Använd koden SYYSDESIGNALE13 för att få -35% från en över 300 euros beställning.

Infurn also has some great discount codes that you can use if you feel like it.

Use the code INFURNSYYSALE for -10 € off all the products. 
Use the SYYSDESIGNALE13 to get -35 % off from a order over 300 euros. 


(affiliate links)

(förhandsskrivet 17.9. klockan 19:57)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...