Monday, September 2, 2013

I just wanted to write

Det är längesen jag bara öppnade den här rutan och började skriva (så som det är längesen jag skrev något annat än blogg) men nu vill jag faktiskt göra det. För en stund. Jag har idag suttit hemma hela dagen och inte gjort mycket något alls. Fixat lite med bloggen och sånt, men annars haft en lugn hemmadag medan Lillebror var på jobb och Mamma någon annanstans.

Även om det är skönt att vara hemma så blir det faktiskt lite tråkigt i längden och jag har gjort det ganska så länge redan nu. Jag hoppas på att e-mailet jag skickade iväg för en stund sen skulle ge mig lite jobb, så att jag skulle få annat att göra. Så jag håller tummarna och jag hoppas att ni gör det samma.

Men nu skall jag nog ta och krypa i säng och kanske läsa lite. Det har jag inte gjort på länge. Gonatt!

It has been a while since I just started writing (as well as it has been a while since I wrote anything but blogposts) but now I really wanna do it. For a while. I have not done anything today. Yes, I did fix the blog a bit but mostly just had a day at home while Little Brother was working and Mom was somewhere. 

Even if it is nice to be at home it does get boring in the long run and I have been doing this for a long time. I hope that the e-mail I sent a few minutes ago does give me something at least sometimes, so that I get something else to do. So I am crossing my fingers and I hope you'll do it too.

Now I think that I will go to bed and maybe read a bit. That I haven't done in a while. Good night!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...