Wednesday, September 11, 2013

I have Tinkerbell on my side

Idag får ni nöja er med en snabbis, eftersom jag orkade inte fixa ett inlägg till igår kväll för idag. Så jag bestämde mig för att bara göra ett litet nu på morgonen. Riktigt snart skall jag och min fina Tinkerbell hoodie åka iväg på jobb igen och jobba många timmar. Stället är jätte trevligt så det är helt roligt egentligen, men det här med att vakna tidigt är inte riktigt min grej ännu.

Igår var jag dessutom och petade på R medan han var på jobb. Jag kom på att jag aldrig sett honom jobba. Så eftersom jag var så nära tänkte jag att nu måste jag gå och se. Han tyckte säkert det var jätteroligt. 

Today you only get a fast little post since I didn't have the energy to do one yesterday for today. So I decided to do one today. Really soon me and my awesome Tinkerbell hoodie have to leave for work and work many hours. The place is really cool so it is nice really, but waking up this early is not my thing.

Yesterday I also went and poked R while he was working. I realized that I have never seen him at work and since I was so close I thought that now i shall. He probably thought it was real fun.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...