Monday, September 9, 2013

FASHION MAGAZINES

För några år sen brukade jag väldigt ofta köpa svenska ELLE och jag tror att det är ganska vanligt av finlandssvenskar som är intresserade av just mode att köpa de svenska tidningarna istället för de finska tidningarna. Jag kan nästan säga att det var ELLE som fick mig att börja tycka om modetidningar.
A few years ago I often used to buy the Swedish ELLE and I do believe that it is pretty common that finnswedes that are interested in fashion to buy the Swedish magazines instead of the Finnish ones. I can almost say that it was ELLE that got me interested in fashion magazines. 

Jag tyckte åtminstone då att på något sätt att de svenska var bättre och har därför en ganska fin hög av dem här hemma. ELLE har åtminstone varit en stor favorit hela tiden trots att jag inte köpt den på en tid (men det har att göra med den högen av tidningar jag ännu har att gå igenom).
I felt at least then that they were better and that's why I have a huge pile at home. ELLE has always been a huge favorite even though I haven't bought it in a while (but that has to do with the huge pile I still have to go through.)

Andra stora tidningar som kommer från det fina grannlandet är ju såklart STYLEBY och Sofis mode, som jag själv inte tagit och bekantat mig med, men hört väldigt bra om. Åtminstone såhär i bloggvärlden så har dessa två nog kommit fram så troligen så kommer jag att i något skede ta och köpa någon av dem också för att se om de verkligen är värda alla goda ord de fått.
Other big magazines that come from the lovely Sweden are of course STYLEBY and Sofis mode, that I myself haven't really taken a look at, but heard very good things. At least in the blogworld these two have come up so I might have to buy one of them and see if they are worth the good words.

Hur är det med er? Är ni såna att ni köper mera svenska tidningar är finska?
How are you guys? Do you buy more Swedish magazines than Finnish?
Dessa tidningar och många fler kan ni hitta hos Tidningskungen. De har massor med tidningar till kampanjpriser!
These magazines and many more you can find at Tidningskungen. They have a lot of magazines for good prices!

(Redaktionellt samarbete)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...