Tuesday, September 10, 2013

CHEESEBURGER

Jag kan berätta att jag plötsligt fått en riktig dille på cheddarost. Jag köpte med ett paket en gång för att just göra hamburgare med ost i, och sen dess har jag blivit helt fast. Jag lägger samma ost på rostat mörkt bröd och jag kan säga att det är otroligt gott!Så här är mitt lilla tips för er som inte orkar laga mat och inte vill gå till närmaste McDonalds för att köpa en liten ostburgare. Gör en själv i stället!

I can tell you that I have fallen in love with cheddar cheese. I bought a pack once to make hamburgers with cheese, and after that I was hooked. I put cheddar cheese on roasted dark bread too and I can tell you that it is so good! So here is my little tip for you all that don't like making food or don't want to go to the nearest McDonalds for a cheeseburger. Make one yourself! 

Det här kommer jag helt klart att göra flera gånger. Speciellt när jag flyttat hemifrån. Jag kommer definitivt att behöva en mikro.
 
Medan jag har er här så kan jag berätta att nu när ni läser det här så är jag på jobb. Jag lyckades få jobb för hela veckan så det kommer att komma lite förhandsinställda inlägg nu och då, bara så att bloggen inte står helt stilla. Jag försöker få in en per dag, men jag lovar ändå ingenting. Vet inte hur trött jag kommer vara efter jobbet. När man inte är van.

This is something I will totally make many times. Especially when I move to an apartment of my own. I am so gonna need a microwave. 

And while I have you here I can tell you that now that you are reading this I am at work. I managed to get work for the whole week so there will be some posts that are made beforehand, just so that the blog doesn't die completely. I am gonna try to make at least one a day, but I promise nothing. I don't know how tired I will be after work. Since I am not used to it.

(skrivet 9.9.2013 klockan 21:58)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...