Friday, August 16, 2013

You can't stop a girl from shopping

Från Prisma lyckades jag också få med mig lite annat än bara köksgrejs. Skorna var faktiskt någonting jag behövde eftersom mina gamla börjar se ganska slitna ut. Det fick bli converse-wannabes med dragkedja på sidan för att göra det väldigt lätt.

Tröjan var ett litet köp som hände eftersom den var på rea och jag tyckte den var mysigt stor och blir säkert jättebra nu i höst.

From Prisma I also got a bit of other stuff together with the kitchenstuff. The shoes I actually needed because my old ones are looking a bit old. Converse-wannabes with a zipper on the side to make it really easy. 

The sweater kinda just happened because it was on sale and I found it lovely and huge and it will be perfect for fall.
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...