Thursday, August 15, 2013

The two P's - Pasta and Pancakes

Nu tar vi igen och fortsätter med en massa köksgrejor som jag lyckats skaffa åt mig under dessa veckor. Dessa köpte jag och mamma när vi var till Prisma förra veckan. Snart har jag påriktigt allt jag behöver i köket.

Now we are gonna continue with a lot of kitchenstuff that I have found and got these past weeks. These are all bought from Prisma when me and mom were there last week. Soon I seriously have everything I need in a kitchen. 


Det är ju klart att jag behöver en stekpanna, eftersom jag gör så mycket plättar helatiden. Jag skall definitivt ordna plättkalas sen.

Of course I need a frying pan since I make a lot of pancakes all the time. I am so going to have a pancakeparty. 
Jag och spagetti går hand i hand. Seriöst.

Me and spaghetti go hand in hand. Seriously.

Så att jag bara inte glömmer maten när jag sätter mig framför datorn.

So that I don't forget the food when I sit down in front of the computer.

Ja, som sagt, jag och spagetti.

Yes, as I said, me and spaghetti.


Jag kommer helt klart att leva på pasta och plättar. Haha.

I am going to live on pasta and pancakes. Haha. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...