Sunday, August 11, 2013

Strawberrycake

Den 14e firade jag min födelsedag med släkten. Egentligen så nämnde jag detta redan tidigare men jag tänkte att jag nämner det igen, nu när jag har bild på kakan som pappa lagade åt mig.Eftersom jag är ett sommarbarn så är det jordgubbar som gäller. Varje år jag haft kaka så har jag haft jordgubbar på den.

Och den är alltid jätte god!

The 14th I had a birthdayparty for my relatives. I did mention this before but I thought I would mention it again, since I now have a picture of the cake my dad made for me. Since I am a summerchild strawberries are a must on the cake. Every year I've had a cake and there were always strawberries on it. 

And it is always very delicious!Blommorna matchade lillebror skjorta så det skrattade vi åt en stund. Så otroligt fina är de!

The flowers matched my littlebrothers shirt which we found very funny. They are so pretty!

Och här är presenthögen som ni också sett tidigare.

And here's the presents which you have seen before.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...