Wednesday, August 14, 2013

Robert Grafström

För någon dag sen kom jag förbi en konstnär som jag verkligen föll för. Jag hittade till honom via det här inlägget i Ulicam bloggen. Jag gick in på Roberts hemsida och föll nästan av stolen. Helt underbara teckningar med underbara färger! Jag bara blev helt till mig och tänkte att det här måste jag verkligen dela med mig!

Så låt ert öga vila på dessa underbara. För mera gå till hans hemsida.

A couple of days ago I came across an artist I really fell for. I found him through this blogpost in the Ulicam blog. I went to Roberts website and almost fell out of my chair. Amazing drawings with amazing colors! I just completely fell in love and thought that this I really need to share with you guys! 

So let your eyes look at these. For more go to his website
Bilderna är lånade från hemsidan med lov av Robert.
The pictures are taken from the website with permission from Robert.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...