Saturday, August 10, 2013

Pretty plates with flowers

 Dessa är riktiga fina tallrikar som inte får läggas i diskmaskin, men det tror jag inte är ett problem eftersom det troligen inte finns en sån i lägenheten jag kommer att flytta in i. Och dessa kostade bara 1,60 styck. Dessutom var det så fint att det fanns hela 6 stycken av dem! Jag kunde ju inte motstå!

These are real fine plates that are not allowed in the dishwasher, which shouldn't be a problem because I doubt that I will have one in my apartment once I get one. And these were only 1,60 a piece. A there were 6 of them! I just couldn't resist! När det kommer till sånt här så är jag och min mamma helt olika. Hon vill inte ha en massa extra på fat och koppar, medan jag tycker om sånt.

When it comes to this me and my mom  are completely different. She doesn't want a lot of extra on her plates and cups, when I again love it.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...