Tuesday, August 20, 2013

One more 80's outfit

För exakt en månad sen så höll Saila en fest med temat 80-talet. Jag hade inte först tänkt att jag skulle klä ut mig alls eftersom hon redan haft 2 stycken med samma tema, så jag tänkte att jag inte skulle orka. Men sen blev jag ändå inspirerad att kolla lite att vad jag lyckas hitta i skåpet. Så visst fick jag ihop en liten outfit ändå.

One month ago Saila had a party with an 80 theme. I hadn't really thought of dressing up because she has already had two with the same theme so I didn't think I had the energy. But then I got inspired to check my closet and I found a little something. So I did put an outfit together.

Yay för uppsvälld mage. :( Yay for bloated stomach.

Festen var riktigt rolig och höll på länge in i natten. Aldrig fel att hänga med vänner. 

The party was really fun and kept on going long in to the night. Never wrong to hang out with friends.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...