Tuesday, August 27, 2013

I OWN KNIVES

För några veckor sen var jag och mamma en sväng till Itis och Tarjoustalo. Där lyckades vi hitta en del åt mig. Och såklart måste jag ju visa allt åt er!

A couple of weeks ago me and mom were to Itis and Tarjoustalo. There we found a lot of stuff for me. And of course I have to show them to you!

Knivar. För knivar behövs. Och jag tycker att ställningen är så fin och att det är trevligare och lättare att ha dem framme än gömda i en låda.

Knives. Because you need knives. And because I think the stand is just so nice and it is nicer and easier to have them on the counter instead of hidden in a drawer. Två stycken saxar. En till köket och en någon annanstans.

Two pairs of scissors. One for the kitchen and one somewhere else. 

Mått. Dessa behöver jag ju när jag lagar plättar tillexempel.

Measuring cups. These I need when I am making pancakes. 

Det samma här.   

And the same here.

Jag är riktigt nöjd med allt jag redan lyckats få ihop tillsammans med mamma. Det är underbart att hon hjälper och kommer hem med lådor från butiken. Jag har påriktigt en hög av lådor som bara väntar på att bli fyllda. Nu är det bara att hitta en lägenhet.

I am really happy with everything we have found with mom. It is so nice that she is helping and coming home with boxes from the store. I seriously have a huge pile of boxes just waiting to be filled. Now I just need to find that apartment.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...