Sunday, August 4, 2013

"I don't wanna be on TV. I don't watch TV."

Nu vill jag att ni tar några minuter av ert liv och tittar på den här videon.

Now I want you to take a few minutes and watch this video. Bra. Jag kan berätta att jag har själv nu sett den två gånger och jag grät.Om ni har en youtube-account så gå och klicka på like/gilla knappen. Den här behöver verkligen all kärlek och publicitet den kan få för att dokumentären kan visas runt om i världen!

Och jag kan inte vänta på att få se den!

Good. I can tell you that I have now watched it twice and I cried. If you have a youtube account then go and click the like button. It really needs all the love and publicity it can get for it to get shown in all parts of the world!

And I really can't wait to see it!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...