Wednesday, August 21, 2013

By Malene Birger

 (Dress: Elizao Pants: Dakarai Both by: By Malene Birger)

Malene Birger är ett ganska okänt namn för mig. Men dessa två fastnade mina ögon på när jag kollade in det som finns på Wakakuu. Klänningen är klassisk med en liten twist och byxorna piggas upp av den vita randen. 

Jag tänker mig ett stort statement halsband med den ljusröda klänningen och ett par höga klackar såklart. Om man vill så kan man ju lägga till ett bälte vid midjan.

 Byxorna skulle jag para ihop med antingen en vit eller svart överdel och antingen ett par klackar eller varför inte ett par ballerinas. Smyckena skulle jag också dra i färgerna vitt eller svart. Bara för att gå all in på det svart vita. Jag tänker läderarmband.

Malene Birger is not a name I know. But these two caught my eye when I was looking on Wakakuu. The dress is very classic with a little twist and the pants get something extra with the white.

 I'm thinking a big statement necklace with the pink dress and a pair of high heels of course. And if one wants too one can add a belt. 

The pants I would pair up with either a black or a white top and either a pair of heels or ballerinas. The jewellery I would also keep black or white. Just to really play with the black and white. I'm thinking leather bracelets. (sponsrat inlägg / sponsored post)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...