Monday, August 5, 2013

Butterfly coasters

Jag och mamma var en liten sväng till Fida eftersom hon gav mig en summa pengar till födelsedagspresent och den pengen skall gå till hushållsgrejer. Och ställen som Fida och såna är alltid bra att kolla in.
Me and mom went to Fida because she gave me some money as a birthdaypresent and the money has to go to apartmentstuff. And places like Fida and other second hand stores are always good to check out.

Så från och med nu så kommer jag att dela med mig av alla fynd jag lyckas hitta på olika ställen till mitt blivande egna hem. Jag tänkte att kanske någon av er är intresserade av det här.
So from now on I will show you all the finds I find from different places for my new own apartment. I thought that someone might find this interesting. 

Först ut kommer glas/kopp/underläggen som jag inte kunde motstå att köpa. För ynka 3,50 fick jag dessa underbara!
First out is these coasters that I just couldn't resist. They only cost 3,50€. Handtagen på korgen är sönder, men dem tänker jag nog ta bort helt och hållet. De har ingen funktion.

The handles are broken but that is okay since I will take them off anyways. They are useless. 
Visst är de gulliga? Möjligheten att de blir bara prydnad är sannolik men det är inte så farligt. De är så fina att de bra kan vara en liten prydnad på ett bord.

Aren't they cute? They might end up at decoration but that's okay. They are so pretty that it feels okay to have them as decoration on a table.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...