Friday, August 2, 2013

Better late than never right...

Jag kom på att jag är verkligen jätte jätte mycket efter i bloggandet. Och jag vill ju verkligen berätta åt er vad som händer i mitt liv. Så, vi får börja med min födelsedag som ju var för över en månad sen. På morgonen fick jag rulltårta till morgonmål för det är traditionen i den här familjen.

Lite senare tog jag mig själv till Sörnäs och träffade Frida och Kati och vi gick till Relaxin. Där fick jag en lonkero gratis och ett jättefint kort som Kati fixat. Efter en stund blev vi alla hungriga och gick till Sivuraide och åt. Det var riktigt gott.

I realized that I am really behind in blogging. And I do really wanna tell you what is going on in my life. So, let's start with my birthday that was over a month ago. I got some cake for breakfast because that is the tradition. 

A bit later I took myself to Sörnäinen and met Frida and Kati and we went to Relaxin. There I got a free long drink and a really cool card that Kati had made for me. After a while we all got hungry and decided to go to Sivuraide for some food. It was really good.

Nu när jag ser tillbaka på den dagen så var det en ganska så bra födelsedag. En lugn en. Precis rätt. Trots allt.

Now that I look back on the day it was a good birthday. A calm one. Pretty right. After all.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...