Friday, August 9, 2013

At least something is happening


Hej på er! Jag har inte pratat med er på en stund. Idag var första dagen jag igen kom längre än till närmaste matbutik. Jag och mamma gick till en matbutik lite längre bort, en matbutik med en massa annat också. Så vi shoppade lite. Lite kläder och en del köksgrejer till mitt nya hem (som inte ännu heller finns! Jag lovar att hojta till sen när det påriktigt händer!). Det känns så roligt att packa och köpa och få någonting till stånd på den fronten, trots att lägenheten inte ännu finns. Bara det att det händer någonting ger mig hopp om att jag kanske snart kan flytta.

Jag har redan två lådor fyllda. Och tre stycken tomma som väntar.

Hello guys! I haven't really talked to you guys in a while. Today was the first day in a while that I came farther then the closest store. Me and mom went to a store a bit farther away, a store with lots of other stuff then just food. So we did a little bit of shopping. A bit of clothes and a bit of kitchenstuff for my new home (that doesn't exist yet! I promise to yell when it actually happens!). It is fun to pack and buy and get something to happen on that front, even if the apartment doesn't exist. Just the fact that something is happening is giving me hope that I might soon be able to move. 

I already have 2 boxes done. And three are waiting empty.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...