Saturday, July 13, 2013

Yeah, not dead.

Jag vet att blogginlägg där skrivaren ber om förlåtelse över dåligt med inlägg och försöker förklara denna situation är tråkiga. Så jag tänker inte göra en sån. Jag tänker bara meddela åt er att jag inte är död utan faktiskt är helt vid liv. Trots allt.

Jag har inlägg som väntar på att bli skrivna för era ögon. Ni får vänta lite på dem dock. Allt jag tänker säga är LIVET. Okej, bra tack.

I know that blogposts where the writer is apologizing for the lack of posts and tries to explain the situation are really boring. So I'm not gonna do one. I'm just gonna inform you all that I am not dead but in fact still alive. Believe it. 

I have posts that are waiting to be written for your eyes. You will have to wait for them though. All I am going to say is LIFE. Okay, good thanks.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...