Friday, July 5, 2013

Sometimes you just have to take it easy

Hej allihopa!

Jag vet att jag försvunnit lite från bloggen och det finns orsaker till det, men mest är det nog bara att jag inte orkat. Jag tänker inte lova att jag är nu tillbaka som jag var, men vi får lite se. Tar det en dag i taget och ser vad som händer. Jag vill inte stressa.

Började den här dagen med att byta min ringsignal till Attack on Titans opening. Jag är bara så kär i den att jag blev helt tvungen. Lillebror gjorde samma sak. Vi är lite galna.

Hi everyone! 

I know I have kind of disappeared from the blog and there are reason for it, but mostly I have just not had the energy. I'm not gonna say that I am now back as normal, but we'll see. One day at a time. I don't want to stress. 

I started this day by changing my ringtone to the Attack on Titan opening.  I am just so in love with it that I just had to. Little Brother did the same. We are a bit crazy. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...