Sunday, July 14, 2013

I might be a dork but I love it.

Nu tycker jag att jag verkligen måste ta tag i det här med att blogga på allvar. Och sluta lata mig såhär! Fast det är sommar och alla njuter av det fina vädret istället för att sitta vid datorn och läsa blogg. 
Now I feel that I really have to take this blogging on again. And stop being so lazy! Even if it is summer and everyone are outside enjoying the weather and not indoors reading a blog. 

Så vi kan börja med en liten outfit. En såkallad födelsedagsoutfit. Vi hade lite släktfest idag för att fira det att jag blivit gammal, men vi kan prata om det lite senare.
So let's start with an outfit. A so called birthdayoutfit. We had some relatives over for a bit of cake and such to celebrate the fact that I have gotten old, but we can talk about that a bit later.

 Såklart skulle jag ha armegrönt på mig. Det har nog blivit min färg helt och hållet. Toppen är ny och kommer från BikBok. Jag hittade den på tisdagen när jag var en sväng till Itis med Zan. Jag är nog lite kär i den, och det bästa är ju att den var på rea och kostade nästan ingenting!
Of course I had armygreen on me. It has really become my color. The top is new and is from BikBok. I found it on Tuesday when I was to Itis with Zan. I am totally in love and the best part is that it was on sale and didn't cost that much. Magen är nog bara full av godis och kaka kan jag berätta åt er, ni skall verkligen inte få några egna idéer nu! Jag är inte påväg att bli mammabloggare riktigt ännu!
There is only a foodbaby (cake and candy) in the stomach, I don't want you to get any ideas! I am not on my way to becoming a momblogger!


På armen hade jag armbandet som Kate lagat åt mig. Den passade så perfekt med toppen!
And on my arm I had the bracelet that Kate made me. It was perfect with the top!

Dessutom var jag duktig och putsade spegeln. Nu är den fin igen.
I was also very good and I cleaned the mirror. Now it is pretty again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...