Tuesday, June 18, 2013

Written in Stone

Många av er har säkert sett en liten glimt av dessa bakom mig i alla webcam bilder, så nu tänkte jag visa dem lite bättre.

Many of you have probably seen these behind me in all the webcam pictures, so now I am gongi to show them. 


Dessa kommer från History & Heraldry och heter Written in Stone. Varje gång jag ser av dessa i någon butik så vill jag köpa allihopa! Jag tycker så massor om dem! Jag tror att jag skall försöka få dem upp på väggen i hallen sen när jag fått en egen lägenhet. Så att folk kan se dem direkt när de stiger in, men för nu så får de hänga där.

These come from History & Heraldry and the collection is called Written in Stone. Everytime I see these in any store I feel like buying all of the! I love  them so much! I think I'm gonna hang them near the front door once I get my own apartment so that people can see them when they get inside, but for now they get to hang right there.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...