Monday, June 24, 2013

WEEK 25 - Yet another week has gone by...

På måndagen vaknade jag tydligen helt själv lite före 8. Helt galet. Senare var jag och mamma en sväng till Itis och förde flaskor och köpte en resväska åt mig från Lidl.
On monday I woke up on my own at 8. Crazy. Later me and mom went to Itis and bought a travelbag for me from Lidl. 

På tisdagen tog jag och mamma en 5,48 km lång promenad och det kändes jättebra. För det mesta så är mina promenader bara hälften av det där.
On Tuesday mom and me took a 5,48 km long walk and it felt so good. Mostly my walks are only half of that.

På onsdagen tog jag mig själv till stan och träffade Kati och vi gick till Amarillo dit Stella kom lite senare. Vi jobbade lite och sen bestämde vi oss att äta lite mat. Och eftersom det var onsdag så blev vi och festa lite också. Jag har nu kommit till det stadiet då jag inte längre behöver visa ID vid dörren eftersom de känner igen mig. Jag skrattade lite åt det här. Senare hängde jag även med Milla.
On wednesday I ttok myself to the city and met Kati and we went to Amarillo where Stella joined us a bit later. We worked a bit and then decided to get some food. And since it was wednesday we partied a bit too. I have now reached the goal of not having to show ID at the door since they recognize me. I laughed a bit at that. Later I also hung out with Milla. På torsdagen åkte mamma iväg och lämnade mig och Lillebror ensamma. Jag träffade Stella och Frida i stan och vi åkte till Teaterhögskolan för att se skärgårdsteaterns pjäs. Det här året har det pjäsen Sjunde budet – Stjäl lite mindre! av Dario Fo. Jag rekommenderar verkligen att gå och se den ifall ni har möjlighet, för den var verkligen bra.
On Thursday mom left me and littlebrother alone for a while. I met Stella and Frida in the city and we went to Theatre Academy to see the play they have worked on. It was very good.

På fredagen vaknade jag tidigt och tog mig till Alko för att köpa vin eftersom jag hade planerat att hänga med vänner för att fira midsommaren, men när jag kom hem lyckades jag tomma min magsäck på ett obehagligt sätt så det blev då inget av det. Så jag satt hemma hela midsommaren istället.
On Friday I woke up early and went to Alko to buy some wine since I was planning on hanging out with friends this midsummer, but when I came home I emptied my stomach in a not so fun way so it didn't happen. So I was at home instead. 

På lördagen hängde jag också bara hemma vid datorn och fick ont i nacken. Jag såg en hel del på Weeds och sånt. Lyckades få i mig mat lite bättre än föregående dag så det var positivt.
On Saturday I sat at home at the computer and got neckpains. I watched a lot of Weeds and stuff like that. I did manage to get a bit more food in me then the day before. 

På söndagen gjorde jag inte heller hemskt mycket. Vi var till butiken en sväng med Lillebror och köpte lite mat. Jag åt vitt bröd och ångrade mig ganska snabbt eftersom min mage inte riktigt tyckte om det. Senare på kvällen spelade vi lite poker online och min placering blev 98. Det var inte helt illa tycker jag.
On Sunday I didn't do much. We went to the store and bought some food. I ate white bread and regretted it a bit later because my stomach didn't like it. Later in the evening we played some poker online and I fell at place number 98. Not too bad.

Föresten så på söndagen gjorde jag en poll här på bloggen som ni ännu kan gå och svara på! Jag tror nog att jag har lite fler läsare än så! Gå och berätta din ålder!

Also I made a poll in the blog yesterday that you still can go and answer! I do believe that I have a few more readers than that! So go tell me your age!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...