Sunday, June 16, 2013

WEEK 24 - Somehow I found a smile on my face

På måndagen fick jag Livboxen och sen tog jag en promenad på kvällen och kände mig så otroligt duktig. Jag var också och köpte en ny extern hårdskiva åt kära iMacen. Men annars så var måndagen en ganska så lugn dag.

On Monday I got the Livbox and I took a walk later in the evening and I felt so proud. I also went and bought a new harddrive for my loved iMac. But other then that the day was pretty normal. 


På tisdagen åkte jag och mamma på en liten kryssning, jag skrev mycket om det här och här så ifall ni vill veta mer så gå dit. Vi kom hem på onsdagkväll och jag var duktigt och gick på en promenad ännu på kvällen trots allt promenerande i Tallinn.

On Tuesday I went on a little cruise with mom. I wrote about it here and here so if you wanna know more go there. We came home on Wednesday evening and I was very good and went on a walk even though we walked a lot in Tallinn. 

På torsdagen lyckades jag göra ett stort arbete och ordna alla plastpåsar och papperspåsar och lådor jag har i mitt rum. Annars så var dagen ganska så dålig och jag mådde skit. En dörr stängde för att göra plats för något nytt. Antar jag i alla fall.

On Thursday I succeeded in doing a huge job by organizing all the plastic bags and paperbags and boxes i have in my room. Other then that the day was a very crappy one and I felt like shit. One door closed to make room for something new. I guess at least. 


På fredagen gjorde jag ingenting igen. Ibland sitter man bara hemma utan något att göra.

On Friday I didn't do anything again. Sometimes one just sits at home without anything to do.

Lördagen blev som tur mycket bättre trots att jag inte trodde det på morgonen. Men tillslut hamna jag i Koffparken med Stella och Petra och några flaskor vin. Och en massa godsaker att nafsa på. Vi satt där i många timmar och det var så härligt att inte behöva sitta hemma ensam. I slutet av kvällen joinade Ona oss och vi gick till Iguana för det blev lite kallt att sitta ute. Där satt vi en stund och åt lite god mat. På vägen hem i bussen kände jag ett leende söka sig till mina läppar.

Saturday did become a lot better even if I had my doubts in the morning. But I ended up in Koffpuisto with Stella and Petra and a few bottles of wine. And a lot of good to eat. We sat there for a lot of hours and it was so nice not to have to sit home alone. Ona joined us also after a while and we went to Iguana because it became a bit cold to sit outside. There we sat a while and ate some good food. On the way home I found a smile on my face.


Den här söndagen. Jag har suttit och kolla på alldeles för många avsnitt av Weeds och ätit alldeles för mycket godis. Men det är nog tur att jag lyckades ta mig ut på en promenad åtminstone. Det började regna mitt i den promenaden så jag blev lite våt. Men det är helt okej.

This sunday. I have watched way too many episodes of Weeds and eaten way too much candy. But it is good that I at least got myself out on a walk. It started raining while I was on this walk so I got a bit wet. But that's okay. 

I det stora hela har det varit en helt okej vecka. Drömmarna om att flytta till eget har kommit upp igen väldigt starkt, men utan ett jobb så är det inte mycket man kan göra. Men jag håller tummarna för jobb på hösten.

It has been a pretty okay week. The dreams of movie to my own apartment have come up again very strongly, but without a job there is not much to do. But I am hoping for a job in the fall.

Follow on Bloglovin

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...