Sunday, June 9, 2013

WEEK 23 - Red lips and good food

Måndagen var en väldigt spännande dag. Först lyckades jag äntligen få färdigt utmaningen som Frida och Ninni kastat åt mig. Det var skönt. Senare lyckades jag hamna på terassen med R och några andra. Dagen fortsatte till Aussie Bar (där bartendern kallade mig sexy och klämde mig på rumpan) och tillslut till Mann's Street (där folk sjöng karaoke och jag drack Absinthe för första gången). Många gånger har jag undrat hur jag hamnar i alla dessa konstiga situationer och sen kommer jag på att jag bara kan skylla på en person. Men jag klagar inte alls. Jag har roligt.

Monday was a very exciting day. Firstly I finally did the challenge that Frida and Ninni threw me. It was nice. Later I succeeded in ending up at the terrace with R and some other friends. The day continued to Aussie Bar (where the bartender called me sexy and squeezed my ass) and last stop Mann's Street (where people sang karaoke and I drank Absinthe for the first time). Many times I have wondered how I get myself in these weird situations and then I realize that I can only blame one person. But I am not complaining. I am having fun. 

Tisdagen började med att jag fick se på när någon annan städade. Det händer inte ofta och jag kan säga att det behövdes nog. Sen tog jag mig hem för att duscha och lite senare blev det picknick (såkallade Party Because Part 5 Picnic Edition) i Ruttopuisto med ett gäng underbara flickor. Mitt vinglas blev attackerat av blomblad. Kvällen slutade på en gata i Hagnäs med en kompis. Vi pratade en stund om allt och inget och blev fotade av en random kille. Inte helt illa.

Tuesday started with me watching someone else clean. It doesn't happen often and I can say that it was needed. Then I took myself home for a shower and later on we had a little picnic (so called Party Because Part 5 Picnic Edition) with some awesome friends at Ruttopuisto. My wineglas got attacked by flowerpetals. The evening ended at a street in Hakaniemi with a friend. We talked for a while about nothing and everything and got photographed by a random dude. Not bad.Onsdagen var styrelsemötesdag och det höll vi snyggt på Hard Rock Café över otroligt god mat. Och ännu godare alkoholfri dricka. Jag hade snygga röda läppar dagen i ära.

Wednesday was meetingday and we had that at Hard Rock Café over some delicious food. And even more delicious alcoholfree drinks. I had pretty red lips for the day. 


Torsdagen blev först häng i Munksnäs och det är alltid roligt. Att få prata skit är alltid roligt. Sen blev det grillfest med ett stort gäng vänner och bekanta. Vi lyssnade på bra/dålig sommarmusik och åt såklart en massa gott. Och drack sexigt vin tack vare Frida.

Thursday started with some hanging out in Munkkiniemi which is always fun. And to get to talk crap with someone is also fun. After that we had a grillparty with some friends. We listened to bad/good summermusic and ate some good food. And drank sexy wine thanks to Frida

Fredagen blev en lugn hemma dag. Jag gjorde absolut ingenting och det är skönt det också ibland. Jag fick kanske lite städat men det är ungefär det.

Friday became a  quiet day at home. I did absolutely nothing and it was nice. I might have gotten a bit cleaning done but that is about it.

Lördagen började med en promenad med mamma och det gjorde så gott. Det är lite svårt att ta sig ut på en promenad men det är alltid lika skönt efteråt. Jag skall verkligen försöka göra det mera i framtiden. Sen lyckades jag städa lite och ordna ett av klädskåpen. Så jag var väldigt nöjd. Dessutom startade jag en ny blogg på tumblr.

Saturday started with a walk with mom and it felt so good. It is so hard to actually get out and go walking but it is always so nice afterwards. I am really gonna try to do it more in the future. Then I also did some cleaning and organized one of my wardrobes. I was very pleased. And I also started a new blog on tumblr.

Söndagen blev en dag av lite städande och lite god mat i sällskap av Storebror J och mamma. Mamma lärde sig nya saker på sin dator så det var bra. Jag flätade mitt hår för första gången på jätte länge.

Sunday became a day of a bit of cleaning and some good food in the company of Big Brother J and mom. Mom learned some new things on her computer which is good. I braided my hair for the first time in ages. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...