Saturday, June 15, 2013

THERE IS A TINY HOARDER IN ME!

Jag har tittat på Hoarding: Buried Alive nu i några dagar. Jag har blivit lite fast i den serien och tycker att det är jätte intressant.Dessutom så kan jag lite känna igen mig i vissa fall och det är lite skrämmande ibland. Ni har sett hur jag alltid med jämna mellanrum måste städa mitt rum och hur det alltid är ett enda stort kaos.

Jag säger inte att jag är en hoarder men jag har vissa drag. Som svårigheter att ge bort saker eller sälja till exempel.

I förrgår tog jag åt mig ett litet projekt. Jag skulle organisera alla mina hundra miljoner plastpåsar jag lyckats samla på mig. Efter det tog jag och organisera alla papperspåsar och lådor och paket. Det tog ungefär hela dagen. 

I have been watching Hoarding: Buried Alive for a couple of days now. I have become a bit addicted to it and I think it's really interesting. Also I can kinda see myself in some cases and it is a bit scary. You all know how I have to clean this room all the time and it is always a huge chaos. 

I am not saying that I am a hoarder but I do have some traits. Like having a hard time giving away stuff or selling.

A few days ago I took on a little project. I was going to organize all of the millions of plastic bags I have succeeded in getting. After that I also organized all the paper bags and boxes and packages. It took pretty much the whole day.

Jag hade fyra högar. En för stora påsar, en för mellanstora, en för små och en för finare påsar.

I had four different piles. One for big bags, one for middlebags, one for small bags and one for a bit nicer bags.


Det var faktiskt bra att jag gjorde det här. Den dagen var definitivt ganska så dålig annars så det kändes bra att jag trots det fick någonting bra gjort.

It was really good that I did this. That day was really pretty bad so it felt good to have done something good.

Follow on Bloglovin

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...