Tuesday, June 25, 2013

Summer Sale at WeStyle

Nog är det härligt att komma hem och hitta ett paket från WeStyle på sängen. Förtillfället pågång Sommarrea på sidan och det finns massor av snygga smycken för t.o.m 70 % rea, så det lönar sig verkligen att gå in och ta sig en titt.

Så klart kunde jag inte motstå att klicka hem några små och jag är nog så nöjd igen.

It is absolutely lovely to come home and have a package from WeStyle waiting on the bed.  At the moment there is a Summer Sale going on on the site and there are a lot of jewellery for even 70 % off, so it is very good to take a look. 

So I couldn't resist to buy a few pieces and I am so happy I did.Det här halsbandet har jag funderat på länge och nu slog jag till när jag fick den för bara 3,75. Och jag är nog glad att jag klickade hem den här. Den är verkligen supersnygg och kommer helt säkert till användning. Ni hittar den här på webshopen.

This necklace I have been looking a long time and now I finally bought it when I got it for only 3,75, And I am so happy I did. It is absolutely gorgeous and it will be used. You can find it here on the webshop.


Ett par guldiga små fjärilar fick också komma hem. Jag har faktiskt inte så mycket små örhängen så det kändes okej att klicka hem dessa.

A pair of golden butterflies also got to come home. I don't really own that many small earrings so it felt okay to buy these. 

Ugglor. Såklart. Jag har fått dille för ugglor när det kommer till smycken. Och visst är de söta?

Owls. Of course. I have fallen in love with owl jewellery. And they are so cute, right?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...