Wednesday, June 26, 2013

Sometimes life does something weird and you just have to enjoy the ride

Ibland blir saker inte alls så som du planerat och enligt mig så är det mycket roligare så. När det händer något oväntat.

Som ett exempel kan jag ta måndag kväll. Jag satt hemma som jag gjort alldeles för många dagar och sen kom det upp ett förslag om att ta en öl tillsammans med R. Jag hoppade på förslaget direkt eftersom min hjärna definitivt ville ha annan sällskap än Lillebror. Så jag tog mig till stan och träffade R på Base. Vi satt ute med våra drickor och pratade om allt och inget. Fick ett bra tips om en anime jag verkligen måste se. Sen måste R träffa en kompis snabbt och eftersom vi inte kände för att avsluta kvällen så snabbt så tog jag hans nycklar och promenerade hem till honom medan han cyklade iväg. Jag behövde inte ens vara ensam länge. Sen såg vi på Futurama och somnade.

På morgonen sov jag länge, utan en väckarklocka, för jag tänkte att för en gångs skull så kan jag låta mig själv sova. Det var så skönt att bara ligga och inte behöva tänka på någonting. Bara vara en liten stund. Glömma allt. Ta en liten paus från vardagen.

När jag var påväg ut lyckades jag träffa på pizzan som var påväg upp till R. Jag hade nästan lite lust att ta den pizzan, men sen bestämde jag mig för att behålla mitt liv. R skulle troligen ha ätit mitt huvud om jag tagit hans pizza.
Jag träffade Emma i Kampen och vi gick till Rotterdams terass på en kall. Det var så otroligt gott för jag gick hela vägen från Rödbergen och det var så varmt. Härligt väder såklart, men så varmt.

Sist så gick jag på en liten bloggkurs till Tradetracker* och lärde mig lite nytt, så det var riktigt roligt. Känns så bra att blogga nu igen.

Sen kom jag hem och öppnade paketet från WeStyle.Sometimes things don't go the way you plan and I think it is much more fun that way. When stuff happen totally random. 

Like monday evening. I was sitting at home which I had done too many days and suddenly I got the opportunity to grab a beer with R. I jumped at it because my brain really wanted some other company then Little Brother. So I took myself to the city and met R at Base. We sat outside with our drinks and talked about everything and nothing. I got a tip of a good anime I really need to watch. Then R had to meet some friend quickly and since we didn't feel like ending the evening I took his keys and walked to his apartment while he went with his bike. I didn't even have to be alone for long. Then we watched Futurama and fell asleep. 

In the morning I slept, without a alarm, because I thought that I can for once let myself sleep. It was so nice to just lay there and not have to think about anything. Just for a little while. Forget everything. Take a little break from life. 

When I was on my way out I saw the pizza going up to R. I almost wanted to take it, but then I decided that I wanna stay alive. R would probably have eaten my head if I had taken his pizza. 
I met Emma in Kamppi and we went to Rotterdam Terrace for a cold one. It was so good since I had walked all the way from Punavuori and it was hot. Beautiful weather of course, but so hot.

Lastly I went to a little blogthingy at Tradetracker* and learned some new stuff, so it was really good. It feels good to blog now. 

Then I came home and opened the package from WeStyle.

*affiliate-link

(skrivet Juni 26 klockan 00:58)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...