Thursday, June 13, 2013

Short nails

 Jag klippte ner mina naglar för en tid sen för att göra dem lite mer samma längd. Jag tog och lackade dem med Depend 347 som jag fick i förra Livboxen. Jag har definitivt inte många ljusröda nagellack i min samling så det är en färg jag inte har ofta på naglarna. Så det kändes definitivt lite konstigt. Men efter några dagar blev jag mer van och började tycka om färgen.

I cut down my nails a while ago to make them more even. I took and painted them with Depend 347 that I got in last Livbox. I do not own many pink nailpolishes in my collection so it is a color I am not used to having on my nails. So it felt a bit weird. But after a few days I got more used to it and started liking the color.
 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...