Monday, June 24, 2013

Let's talk about wigs and hair extensions!

Rapunzel of Sweden som kom till liv år 2007,  är ett svenskt brand som har en webshop som säljer hårförlängningar och peruker. Jag har ofta hört om denna sida och sett reklamer runt i bloggvärlden och jag har faktiskt alltid trott att de bara säljer hårförlängningar och peruker, tills jag faktiskt gick in på sidan och kikade runt lite. Jag menar jag har ju aldrig tänkt på hårförlängning eller peruker eftersom jag nästan alltid haft långt hår. Så jag har egentligen aldrig kikat in på hemsidan.


Men alla vet ju att väldigt många med kort hår drömmer om långt hår ala Rapunzel. Och om man verkligen vill bli Rapunzel så finns det faktiskt en peruk för det! Kika in den här! Det tyckte jag var lite roligt faktiskt! En bra idé för nästa maskeradfest!


Åtminstone drömde jag om långt hår då när jag var dum och klippte kort hår åt mig. Jag kunde inte vänta tills mitt hår skulle bli långt igen och svor över min dumma idé. Nu är jag igen i den fasen då jag funderar på att klippa kort bara för att prova.


Jag har ju själv nu färgat håret med blonda toppar och jag älskar det väldigt mycket. Skulle vara riktigt roligt att prova någon annan färg också. Kanske något lika galet dessa Dip-Dye Clip-Ons som Rapunzel nu har. Jag tycker att de är helt otroligt coola och eftersom det är clip-on så är det lätt att prova något nytt och annorlunda om man inte vågar färga sitt egna hår!


Unicorn

Pink Candy
Så klart finns det även naturligare varianter om man inte känner för att gå helt crazy, som tillexempel den här. Vilket såklart är helt coolt det med.Jag tycker verkligen att det ger lite extra åt håret istället för att ha bara en färgat.
Innocent Angel
Det som dock överraska mig var det att Rapunzel även säljer smink. Det visste jag faktiskt inte. Man kan tillexempel få den här snygga paletten med 18 snygga ögonskuggor. Dessutom finns det även en del små ögonskuggspaletter på hemsidan. Men själv så tycker jag mest om den här stora paletten och alla underbara färger. Verkligen underbara färger nu för sommaren. Speciellt de blåa färgerna ser underbara ut.


18 Colours of Summer
 
Har någon av er nångång använt peruk eller hårförlängningar?

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Rapunzel of Sweden

1 comment:

  1. Good morning ladies! Here's how to use D&V Hairpieces hair extensions. Have long and thick hair in minutes and know how here:
    http://dvhairpieces.com/blog/2013/02/dv-tutorial-video/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...