Monday, June 24, 2013

Just go out and do something


Nu har jag spenderat 4 dagar hemma och knappt varit ute alls under dessa fyra dagar. Så nu bestämde jag mig för att imorgon skall jag ta mig ut och det är helt samma om jag får sällskap eller inte. Jag kan verkligen inte sitta hemma helatiden. Man blir ju helt galen tillslut!

Så jag hoppade i duschen och gjorde mig ren och det känns så bra!

Now I have spent 4 days at home and barely been outside during these days. So now I decided that tomorrow I will take myself outside and it doesn't matter if I get company or not. I really can't sit at home all the time. You go insane!

So I jumped in the shower and made myself clean and it feels so good!


Jag har ingen aning vad jag skall hitta på imorgon, men något får det bli. Kanske jag bara tar en bok med mig och går till ett café och sitter en stund. Det skulle inte alls vara så illa eftersom jag har en hel hög böcker som behöver läsas. Men vi får se vad jag hittar på.

I have no idea what I'm gonna do tomorrow, but something it will be. Maybe I just take a book with me and go sit at a café and read for a while. That would be good since I do have a lot of books that need to get read. But we shall see what I come up with.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...