Friday, June 14, 2013

Cruise shopping haul

Det finns inga ord att förklara min kärlek med. Jag är absolut helt och hållet förälskad i den här väskan. Min nya favorit helt klart och kommer att användas massor! Den har miljoner fack och ställen att lägga saker i och det älskar jag när det kommer till väskor.

There are no words to explain my love. I am totally and utterly in love with this bag. My new favorite hands down and it will be used a lot! It has millions of pockets and places to put thing and I love that in bags. 
Märket är Desigual

The brand is called DesigualJag såg den här muggen och började direkt skratta så jag måste ju köpa den. Dessutom så kommer jag ju att behöva kaffe/te muggar sen när jag lyckas få en lägenhet och kan flytta. Den här var bara för söt.

I saw this mug and just started laughing so I had to have it. I am gonna need coffee/tea mugs once I succeed in getting a apartment and can move. This was just too cute.


Och sist men inte minst, godis och vin. Inte mycket att säga om dessa.

And last but not least, candy and wine. Not much to say about these.

1 comment:

  1. Desigual <3 I love their bags! The one you got is absolutely beautiful.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...