Monday, June 10, 2013

2.83 km

Idag kan jag vara stolt över mig själv. För jag tog mig i nacken och gick ut på en promenad trots att det var relativt sent och jag ville skjuta upp det tills imorgon. Men sen tänkte jag om och kom på att NU skall jag vara riktigt duktig. Och sen gick jag.

Today I can be really proud of myself. Because I took myself out for a walk even though it was kinda late and I wanted to push it to tomorrow. But then I did some thinking and decided to be really good. And out I went.


Och varje gång slår det mig hur skönt det är att gå mitt i skogen med musik i öronen. Jag mår verkligen bättre av att göra det än att lägga på en film från Netflix och sitta och äta någonting. Mycket bättre att ta en lång promenad.

And every time it hits me how nice it is to walk in the middle of the forest with music in my ears. I feel so much better doing it then putting on a movie from Netflix and eating something. Much better to take a long walk.


Så jag säger det åt er. När ni har tråkigt, ta en promenad. Prova åtminstone.

So I am telling you. When you are bored, take a walk. Try it at least.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...