Sunday, June 2, 2013

2.61 KM

Jag har inte varit ute på en promenad/springtur på jättelänge. Ärligt så har jag bara varit den där ena gången för jätte längesen. Och jag skäms lite över det faktiskt.Men idag tog jag mig själv i nacken och tog mig själv ut på en liten tur. Det slutade med att jag fick två myggbett på ena armen, men det är okej. Sommarens första.

Men det känns superbra nu efteråt. Och denna gång lyckades jag få reda på hur lång sträckan är och hur länge det tog för mig. 2.61 km. Kanske jag en dag kan springa hela vägen.

I haven't been on a walk/run in a really long time. Honestly I have only been that one time a really long time ago. And I feel kinda bad for it. But today I took myself out on a little run. It ended with me getting two mosquito bites on one arm, but it's okay. First ones this summer. 

But it does feel so good afterwards. And this time I even found out how long the path is and how long it took me. 2.61 km. Maybe one day I can run the whole way.Jag tror att jag behöver ett par nya hörlurar att springa i. Dessa är lite jobbiga att ha på. Om någon av er vet ett par som är bra så får ni gärna berätta åt mig!

I think I need a new pair of headphones to run in. These are a bit in the way. If some of you know a good pair please let me know!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...