Wednesday, May 1, 2013

Walk of Shame

Här har vi outfitbilder av det jag hade på mig igår och idag. Ja, jag kom hem först på idag, men mera om det i ett annat inlägg. Första bilden är tagen just före jag gick ut och sista är tagen idag när jag kom hem.

Den i mitten är tagen i hissen när jag var på väg att börja promenera hemåt. Före min Walk of Shame. Nånej. Inga såna här inte.

Here we have some outfitpictures of what I had on me yesterday and today. Yes, I came home today, but more on that in another post. The first picture is taken when I was about to leave and the last one when I came home today. 

The one in the middle is taken in the elevator when I was on my way to walk home. Before my Walk of Shame. Haha. No. No such things here. 
Skjortan kommer från Spirit Store och byxorna är H&M (fast dom har hål så det blir att köpa nya byxor.)

The shirt is from Spirit Store and the pants are from H&M (though they have a hole so I need new pants.)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...