Tuesday, May 7, 2013

The unboxing of Livbox number 2

Image and video hosting by TinyPic
Månadens Livbox kom igår och paketet var i mindre bra skick. Det var lite tråkigt och jag är lite sur på posten över det, men åtminstone så var innehållet helt i skick ändå. Boxens färg den här månaden är röd och temat är Audrey Hepburn och filmen Roman Holiday.

This months Livbox came yesterday and the package was in not such a good shape. It was a bit sad and I am a bit sad at the postoffice for it, but at least the inside is still intact. The color of the box this month is red and the theme is Audrey Hepburn and the movie Roman Holiday. 

Image and video hosting by TinyPic

Den här månaden var det sex stycken varor i boxen plus ett presentkort. Inte alls illa tycker jag! Och jag är väldigt nöjd med innehållet dessutom. Största delen kommer jag nog att ha användning av.

This month there were six items in the box plus a giftcard. Not bad at all!And I am really happy with the items. Most of them I will use.

Image and video hosting by TinyPic
Lash Card
Skall hjälpa en att inte få en massa maskara överallt runt ögat när man applicerar. Jag kan säga att jag själv har börjat bli klumpig med maskaran och jag lyckas få en massa överallt så dessa skall bli kul att testa.

Helps with not getting mascara everywhere around the eyes. I can say that I have gotten really good at getting mascara everywhere so this will be great to try.

Académie Crème Veloutée - hydrating treatment 
Skall användas på ansiktet och halsen efter tvätt och den lär behålla den naturliga fuktighetsbalansen och hålla huden mjuk. Jag tror att den här också kommer till bra användning.

Is used on the face and neck after washing and is suppost to keep the hydrated and keep the skin soft. I think this will come to good use too.

Image and video hosting by TinyPic
Lavera hand creme 
Innehåller kamomill och sheabutter och allt möjligt. Jag tycker om att få handkrämer och sånt för såna är lätta att prova och den här skall man använda under natten. Och den här doftar riktigt gott.

This has Chamomilla and sheabutter and everything. I like getting hand cremes and such because they are easy to try and this one is used at night. The smell is really good. 

Ciaté nagellack i färgen heirloom.
Ni vet hur mycket jag tycker om nagellack så det här var verkligen en superbra grej! Färgen är verkligen jättefin! Det skall bli jätte roligt att se hur den här ser ut på nageln. Jag lovar att återkomma med bättre bilder.

You know how much I love nailpolishes so this was a real hit! The color is really pretty! It will be really fun to see how it looks on the nail. I promise to do a blogpost with better pictures. 

Image and video hosting by TinyPic
Papier Poudré (Färgen Rachel)
Jag har hört om papperpuder men aldrig tänkt destomer på saken eftersom jag knappt använder riktig puder. Jag kan tänka mig att såna här är bra att ta med i väskan om man går någonstans - som en fest.

I have heard of paperpowder but never thought anymore about it because I rarely even use regular powder.  I can imagine that these are good to have in the bag when going somewhere - like a party.

Eylure Individual Lashes 
Jag har inte använt lösögonfransar något mycket. Typ en gång och då var det inte jag som la dit dem, så jag vet inte om jag är så bra på att lägga på ögonfransar. Men det skall bli roligt att testa nån dag. För jag kan tänka mig att enskilda är lite lättare att jobba med än en hel rad.

I haven't used eyelashes that much. Like ones and then it wasn't me who put them om, so I don't know if I am good at putting on lashes. But it will be fun to try one day. Because I think it might be easier with individual ones.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...