Monday, May 20, 2013

The 9 years of May the 8th

8.5.2005 Inga inlägg
8.5.2005 No posts

8.5.2006 Hade skola. Fick näsblod på morgonen och barnvaktade senare på kvällen.
8.5.2006 I had school. I got a nosebleed in the morning and I babysat later in the day.

8.5.2007 Skulle börja på Sveps och det kändes så bra. Träffade även Calberto och åt Mäkkäremat.
8.5.2007 I was going to start at Sveps and it felt good. I also met Calberto and ate at McDonalds.

8.5.2008 Jag hördes i radion under STK. Jag berättade vad som hände under STK. Choklad. Jag tog det lugnt och såg på film. Sen satt jag och väntade på ett mejl.
8.5.2008 I was heard on the radio at STK. I told what happened at STK. Chocolate. I took it easy and watched a movie. Then I sat and waited for one e-mail.

8.5.2009 Jag visade min Miyavibiljett jag fått några dagar tidigare. Och vi var på konstutställning med Sveps.
8.5.2009 I showed my Miyavi-ticket I got a few days earlier. And we were to a artexhibition with Sveps.


8.5.2010 Jag såg en film som gjorde mig varm och mjuk. Snackade bloggar med Julz. Kollade statistiken. Visade några böcker jag köpt för en tid sen. Skulle se på American Idol. Avslöjade att filmen jag såg var P.S. I love you. Såg Peter Nymans sista Uutisvuoto
8.5.2010 I saw a movie that made me warm and soft. Talked about blogs with Julz. Checked the statistics. Showed a couple of books I bought a while ago. I was going to see American Idol. I told that the movie I saw was P.S. I love you. I saw Peter Nymans last Uutisvuoto.

8.5.2011 Började gå igenom Bloggfesten.Så hela dagen innehöll en massa bilder från festen. Här har vi första. Och här har vi andra. Och tredje. Jag fick en anonym beundrare. Ännu ett bloggfest inlägg. Sen blev jag trött och ville sova.
8.5.2011 I started to go through the Blogparty. So the whole day was a lot of posts with pictures from the party. Here we have the first one. And the second one. And third. I got one anonymous admirer. And one more Blogparty post. Then I got tired and went to sleep. 


8.5.2012 Jag tog det bara lugnt.
8.5.2012 I took it easy.

8.5.2013 Åkte till stan för att träffa Stella och gå för att lyssna på Satin Circus. Senare blev det Picnic i Kaivaren med Antti, R och Emma.
8.5.2013 I went to the city to meet Stella and go listen to Satin Circus. Later I had a picnic in Kaivopuisto with Antti, R and Emma.


1 comment:

 1. Hej,

  Hittade inga kontaktuppgifter på din blogg.
  Vänligen kontakta mig ang. annonsering på din blogg.
  Mejla mig joel.tukiainen@netbooster.com

  Glöm inte att nämna din blogg så att jag vet vem det är som kontaktar mig.

  Mvh, Joel

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...