Tuesday, May 28, 2013

Sometimes you just have to

Jag var en sväng till Maailma Kylässä med mamma på lördagen och det var mycket roligt. Trots människomängden och allt det där.Jag lyckades vara utan att köpa allt jag blev kär i. För det fanns verkligen massor!

I was with mom to Maailma Kylässä on saturday and it was a lot of fun. Even with the huge amount of people and all that. I succeeded in not buying everything I fell in love with. Because there were a lot!
Men jag blev mycket tvungen att köpa meter lakrits. För det skall man varje gång. Det är bara så.

I did have to buy some liquorice. Because it is just a must everytime. It just is.
Och sen köpte jag en liten underbar väska så bara skrek mitt namn. Jag blev lite kär så jag måste.

And then I bought a little wonderful bag that just screamed my name. I fell in love and just had to.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...