Thursday, May 23, 2013

Now there is proof of me cleaning

Som ni kanske förstått under alla dessa år jag bloggat så är jag inte den bästa på att hålla mitt rum städigt. Nu är det så att jag kommer att kasta bort soffan jag haft. På måndagen kommer 2 stora män och bär ut den. För att jag behöver inte den egentligen och den är ändå bara klädhög. Detta betyder ju att jag måste få bort att skit från soffan och från resten av rummet så att männen kan komma in.

Och eftersom jag är så otroligt dålig så gjorde jag det ett steg roligare för mig själv och satt kameran och filma hela grejen. Så här under finns nu bevis på att jag påriktigt städat min soffa. Tänk på det en stund!

As you might have understood during all these years I have been blogging that I am not the greatest at keeping my room clean. Now it happens that I am going to get rid of the sofa I have had. On Monday two big guys will come and take it out. Because I don't really need it and it is usually just a big pile of clothes. This means that I have to get rid of all the crap on the sofa and the rest of the room so that the men can come in. 

And since I am so bad at it I made it a bit more fun for myself. I put the camera on and filmed it. So under here is proof that I actually cleaned my sofa. Think about it for a second!Jag är ju dålig på att slänga saker eller ge bort så det här är ett stort steg för mig. Att faktiskt kasta bort. Sofforna (andra finns i lillebrors rum) är från min mormor och vi har haft dom i nu nästan 15 år. Men ja, dom är gamla och börjar gå sönder innifrån då det är inget att spara desto mera. Jag skall få en klädställning istället.

I am really bad at getting rid of or throwing away stuff so this is a big step for me. To really throw something. The sofas (the other one is in little brothers room) are from my grandmother ans we have had them for almost 15 years. But yes, they are old and breaking from the inside so nothing to save anymore. I am going to get a clothesrack instead. Här har vi resultatet på bild. Jag känner mig ganska så duktig som fick det här gjort. Nu måste jag bara hålla det ända tills måndagen. Wish me luck!

Here we have the result in a picture.  I feel really proud of myself for getting it done. Now I just have to keep it until Monday. Wish me luck!


2 comments:

  1. Duktigt! :) Men vad ser jag där under soffan på sista bilden? ;) Tror det får bli en film till :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...