Wednesday, May 22, 2013

NIKE

Jag nämnde tidigare att jag fick en ny kamera på tisdagen men jag lät bli att nämna den egentliga orsaken jag och mamma åkte till Itis. Här har vi det vi egentligen var efter.

I mentioned earlier that I got a new camera on Tuesday but I didn't mention the real reason why me and mom went to Itis. Here we have what we were really after.

Träningsskor för gymmet sen när jag lyckas komma så långt att jag faktiskt tar mig till ett. Jag skulle ju idag gå, men jag flytta det till nästa vecka eftersom jag sov så otroligt dåligt i natt. Jag vill vara pigg och glad när jag tar mig till gymmet för första gången.

A pair of training shoes to the gym once I actually get my butt to one. I was supposed to go today but I moved it to next week since I slept so bad last night. I wanna be happy and alive when I take myself to a gym for the first time.

Jag bestämde mig för att köpa svarta skor så att jag kan ha färger hur som helst i alla kläder. Fast vem vet, snart kanske jag har en samling av träningsskor i alla regnbågens färger! En flicka kan ju drömma!

I decided to go with black so that I can have whatever colors I want on my clothes. But who knows, soon I might have a collection of trainingshoes in all the colors of the rainbow! A girl can dream!


4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...