Wednesday, May 22, 2013

New camera in the house!

Får jag äran att presentera min nya kompis och den som kommer att ta många bloggbilder (och säkert en och annan film för att HD BABY) i framtiden!
I have the pleasure to introduce you to my new friend and the one that will be taking many blogpictures  (and probably some films too because HD BABY) in the future.

Ja, jag lyckades övertala min mamma att köpa min födelsedagspresent några månader i förväg och eftersom jag velat ha en nyt liten kamera redan en tid nu så tyckte jag att det var ett bra köp. En bra present helt enkelt.
 Yes, I succeeded in getting my mom to buy me my birthdaypresent a couple of months early and because I have been wanting a new small camera a while now I felt that it was a good buy. A good present. 

Och eftersom jag är en Canon tjej så blev det såklart en Canon. Jag vet inte varför jag nångång i tiden köpte en Sony. Den har varit riktigt okej, men nu var det tiden att återgå till kära Canon ändå.
And because I am a Canon girl it of course had to be one. I don't know why I bought a Sony back in the day. It has been good but it was time to go back to Canon.

Det är en Canon Ixus 255 HS med 12,1 megapixels och Full HD. Och WiFi vilket betyder att jag kan överföra bilder från kameran direkt till t.ex. min iPhone om jag så känner för det. Det är inte helt illa det tycker jag.
It is a Canon Ixus 255 with 12,1 megapixels and Full HD. And WiFi which means that I can move pictures from the camera to my Iphone if I feel like it. It is quite cool in my opinion.

Jag har redan lekt med den lite och tycker verkligen att den är jätte bra. Så det skall bli riktigt roligt att fortsätta använda den. Nya leksaker är alltid så roliga! Jag hoppas att det här får mig att bli lite bättre på att ta bilder till bloggen. Och annars också.
I have already played a bit with it and I really like it. So it will be really fun to continue to use it. New toys are always so much fun! I hope that this will  make me better at taking pictures for the blog. And in general too.

skrivet maj 22 klockan 00:16

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...