Wednesday, May 15, 2013

NEON COLORS ARE MY THING

Idag lyckades jag shoppa lite kläder. Men denna gång faktiskt kläder jag behöver eftersom det är träningskläder. Utom strumporna, men de var så underbara att jag bara inte kunde låta bli att köpa dem.

Today I managed to shop some clothes. But this time actually clothes I need since I bought workout clothes. Except the socks, but they were so amazing that I couldn't leave them. 

Så med mig fick jag ett par svarta träningsbyxor, som är jättesköna på, en ljusröd sportbh och 6 stycken neonfärgade strumpor.

So with me I got one pair of black pants, which are really nice on, one  pink sport bra and 6 pairs of neon socks.

Jag har ju inte varit så duktig på träningsfronten och också blivit lite dålig på att inte äta en massa godis och sånt. Men jag skall ta och skärpa mig. För nästa vecka skall jag faktiskt gå till ett gym och kolla in med en kompis, så det skall bli sjukt bra. Det enda jag ännu behöver är ett par inneskor.

I haven't been that good on the workout front lately and become a bit bad at not eating a lot candy and sugar. But I will take myself back from this. Because next week I'm gonna go to a gym and check out with a friend so that will be very good. The only thing I really need is a pair of shoes to wear indoors.

1 comment:

  1. Snyggt!! Nåt litet åt dighttp://yourssincerelyblog.blogspot.com.es/2013/05/utmanad.html :) kram!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...