Friday, May 24, 2013

MESSY ROOM IS MESSY!

Äntligen fick jag även det här gjort. Jag spricker av stolthet igen. Det är inte helt färdigt och det finns en del att göra ännu, men jag väntar med det tills jag får bort soffan och så. Men för nu så är det här riktigt bra.

Finally I got this done. I am bursting with pride again. It is not completely done and there is a few things to still do, but I am gonna wait until I get the sofa away. But for now this is really good. 

BEFORE


DURING AFTER

Jag kan ju även nämna att i videon så får ni titta på min rumppa en hel del och där finns också en boobshot. Jag säger bara.

I can also mention that you get to look at my butt a lot in the video and there is also a boobshot. Just sayin.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...