Saturday, May 18, 2013

JUST A THOUGHT

Plötsligt började det regna riktigt ordentligt. Spännande. Om en halv timme skall vi allihopa sitta framför tvn och se på Eurovision och hoppas att det går riktigt bra för vår Krista. Jag kommer att hänga på twitter under tiden så ifall ni vill följa med min feed och allt det så sök på emmelemzi så hittar ni mig. Jag kommer faktiskt att skriva på svenska, fast jag har en annan användare för det egentligen. Men under Eurovision så ger jag mig själv lov att göra det där.

Och sen skall vi äta oss galna på alla donitsar och all godis vi har här. Sen mår vi illa. Det är bra att Eurovisionen bara är en gång om året.

Idag var det dessutom Extreme Run i Vanda. Jag funderar på att göra det ett mål att jobba mot. Att jag nästa år skall vara med. Vad tror ni? Skulle det vara något?

Suddenly it started raining like crazy. Weird. In half an hour we will all sit infront of the tv and watch Eurovision and hope that Krista does really well. I am going to be on twitter at the time so if you want to follow me search for emmelemzi and you will find me. I am going to write in swedish even though I do have another account for that. But during Eurovision I let myself do it on that account. 

And then we will also eat ourselves crazy on all the donuts and all the candy we have here. And then we will be sick. It is good that Eurovision is only once a year. 

Today the Extreme Run was held in Vantaa. I am thinking of maybe making it a goal for myself. That I will run it next year. What do you think? Would it be something?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...