Tuesday, May 7, 2013

I'm having a party for two

Nåja, här har vi allt det jag lyckades få med mig igår från UFF och Citymarket. 

So, here we have everything I got with me yesterday from UFF and Citymarket.  
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Det finns inte mycket jag kan säga om allt detta. Jag är mest nöjd över skorna helt klart! 15 euro för ett par springskor känns inte alls så illa och det känns som ett bra steg mot rätt håll. Snart kan jag ta mig ut och springa påriktigt och sluta bara prata om att göra det.

There's not much to say about this all. I am most happy about the shoes. 15 euros for a pair of running shoes doesn't feel bad at all and it feels like a good step the right way. Soon I can go out and run for real and not just talk about doing it.

skriven klockan 17:00

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...