Tuesday, May 21, 2013

Give me these now, please!

Jag börjar mer och mer dra mig in i sminkvärlden och jag tycker att allt är så roligt och spännande. Det finns en massa produkter som jag känner att jag bara måste prova eftersom jag hört så mycket bra om dem. Så här under har jag nu tagit upp ett par produkter som har hypats runt om på internet och som får mina fingrar att klia.

I am starting to get more and more in to the makeupworld and I find everything so fun and exciting. There are so many products that I feel like I just have to try because I have heard so much good about them from all over.  So here we have a few products that have been hyped all over the internet and that make my fingers itch.

Den här har jag hört så mycket om att det nästan känns som ett måste. Många youtube beautygurus har sagt massor bra om den här, så man blir ju lite nyfiken på ifall den verkligen fungerar så bra som det sägs.

This one I have heard so much about that it almost feels like a must. Many youtube beautygurus have talked so much good about it that one gets curious if it really is that good.


Moyana Corigan Lippies Lemon Frosting and Raspberry Licorice

Det var någon bloggare som nämnde dessa och sa att de verkligen doftar exakt som det står på och det gjorde mig väldigt ivrig. Och det finns så härliga dofter! Dessa är naturliga så det är ju bara ett plus. 

There was some blogger that mentioned these and said that they smell exactly as it says and that just made me very excited.  And there are so amazing smells! These are totally natural so that is only a plus.Dessa har ni säkert hört talas om. Jag tror att alla beautygurus på youtube äger åtminstone en av dessa, de flesta har Bad to the Bronze (även kallad On and On Bronze) som är jätte jätte vacker. Dessa lär skall hålla jättebra, och det kliar verkligen i fingrarna kan jag säga åt er! Jag har redan några gånger gått förbi dessa i butiken och nästan köpt.

These you have probably heard of. I think all the beautygurus on youtube have atleast one of there, most of them have Bad to the Bronze (also called On and On Bronze) which is really beautiful. These are said to hold really well, and it really does itch in my fingers!  I have already walked past these a couple of times at the store and almost bought.
Nästa gång jag behöver köpa en ny maskara så tror jag att det får bli den här. Eftersom jag just nu har kring 6 stycken som jag behöver få bort först så blir inte det riktigt aktuellt ännu, men ändå är det lite svårt att hålla fingrarna borta.

The next time I need a new mascara I think it will have to be this one. Since I right now have about 6 to get used it is not really immediate importance but it is still hard to keep my fingers away.

Alla dessa produkter finns att köpa på Eleven.se. Där finns verkligen massor med produker. Nästan allt man kan tänka sig att behöva inom skönhet! Det finns också ett stort sortiment av parfymer som även lockar mig väldigt mycket.

All of these products can be found on Eleven.se. There are a lot of products on the site. Almost everything beauty related one can think of! There is also a huge selection of perfumes that also attract my attention very much.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...