Monday, May 20, 2013

Buzzador: Veet Easywax Electrical Roll-On Kit

Jag nämnde tidigare att jag fått Veet Easywax att testa via Buzzador och idag tog jag mig själv i kragen och gjorde det. Jag som alla andra har fått höra hemska berättelser om hur ont det gör att vaxa och för den orsaken har jag låtit bli att testa. För min smärttröskel är verkligen jätte låg, men jag är jätte glad att jag vågade testa. Man måste ju prova nya saker ibland, för man vet ju aldrig om det blir nya favoriten.

I mentioned earlier that I got Veet Easywax to try through Buzzador and today I finally did it. I as everyone have heard horrorstories about how painful it is to wax and for that reason I haven't tried it. Because I can't take pain at all, but I am very happy that I had the courage to try. One has to try new things sometimes, it could become a new favorite. 

Det är väldigt enkelt att använda den här och till och med en vaxoskuld som jag lyckades göra allt riktigt rätt. Man lägger in vaxet i maskinen och låter den värma upp i 20 minuter och sen provar man om vaxet är tillräckligt varmt och fördelas jämnt på ett papper. Om det gör det är det bara att sätta igång, men om inte så får man vänta en stund till.

Sen är det bara att rulla på vax på benen och lägga på en remsa och dra. Samma remsa går att använda många gånger!

It is really easy to use this and even a waxvirgin as myself succeeded in doing everything right. You put the wax in to the machine and let it warm up for about 20 minutes and then try if the wax is warm enough and spreads evenly on a piece of paper. If it is then it is good to go, if not you have to wait a while longer. 

Then it is just to roll the wax on to the leg and put on a strip and rip. The same strip can be used many times!


Jag tänker inte vara den personen som ljuger och säger att det inte alls gör ont. Visst gör det ont, men jag personligen tyckte inte att det gjorde så ont som jag trott. Så jag tycker att alla ni som är rädda över att prova, men vill göra det, absolut skall göra det. Jag var också rädd och tänkte att jag dör av smärtan, men det gjorde jag inte. Det var inte alls så farligt!

Maskinen är jätteenkel att använda och jag tycker att den är praktisk när man skall applicera vaxet. Jag är verkligen nöjd med den här produkten och kommer helt klart att fortsätta använda. Lite får jag dock öva på att få bort alla hår jämnt och att det inte blir kvar små fläckar, men det skall nog bli bra. Om ni har tips på hur så får ni gärna dela med er! 

I am not going to be the person and lie and tell you that it doesn't hurt at all. Yes, it hurts, but I personally did not think it hurt as much as I had thought it would. So I think that all you who are afraid of trying, but want to, should try. I was also afraid and I thought I would die from the pain, but I didn't. It wasn't that bad at all!

The machine is very easy to use and I think it is very practical to use to apply the wax. I am very pleased with this product and I will be using it in the future. I am gonna have to practice on getting all the hair off evenly without there being spots of hair, but it will be great. If you have tips on how to do that please tell me!

Buzzador är ett företag som har olika kampanjer dit man får anmäla sig för att prova olika produkter gratis. Man behöver inte vara bloggare för att få vara med. Om ni vill bli medlem är det bara att gå in på hemsidan. Ni får gärna nämna när ni skriver in er att det var jag (emmelemzi) som skickade dit er.

Buzzador is a company that has different campaigns that you can apply to and get to try out different products for free. One doesn't have to be a blogger to do so. If you want to join you can easily do so on the website. When you do so be sure to mention that I (emmelemzi) sent you there. It would be nice.

1 comment:

  1. Jag har också testat. Tyckte det funkade bättre än andra vaxprodukter :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...