Monday, May 13, 2013

BIG BANG

Jag tog en liten tur till Itis för att få något annat att göra än sitta framför datorn. Jag visste ganska bra vad jag skulle söka upp där så det var ingen lång tur, men ändå. Jag har hört så mycket bra om Rimmels nya Apocalips läpplack och jag blev bara tvungen att köpa hem två färger för att testa och se om jag också faller pladask för dem. Den röda (400 Big Bang) är alldeles otroligt vacker. Eftersom jag älskar röda läppar blev jag ju tvungen att ta den och sen föll jag även för den mörk ljusröda (303 Apocaliptic). Jag skulle nästan kalla den hallonröd. Färgerna på bilderna är inte alls rätt och dessa är alltså mörkare i verkligheten.

I took a little trip to Itis to get something else to do than sit in front of the computer. I knew what I was going to look for so it didn't take that long, but still. I have heard so much good about the Rimmel Apocalips lip lacquers that I just couldn't resist to buy a couple to try and see if I also will fall for them. The red one (400 Big Bang) is amazing. And because I love red lips I just had to get it and then I also fell for the dark pink one (303 Apocaliptic). I wuold almost call it raspberry red. The colors on the pictures are not correct and they are darker in real life.

Och sen köpte jag också ett nagellack. För att jag såg den och föll pladask och kunde definitivt inte lämna den i hyllan. Min första flaska av Maybelline Colorama och färgen är 265 Wine Shimmer. Jag har en svaghet för glitterlack just nu.

And then I bought one nailpolish. Because I saw it and just fell in love and just couldn't leave it. My first bottle of Maybelline Colorama and the color is 265 Wine Shimmer. I have a soft spot for glitter polishes right now. 

PS. Om ni vill se alla Apocalips färger så kolla in det här inlägget hos Fleur de Force. 
PS. if you want to see all of the Apocalips colors do check out this blogpost by Fleur de Force.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...