Sunday, May 5, 2013

And the movie we saw was...

Jag glömde helt att berätta vilken film jag och Zan var och kollade på fredagen. Vi var och såg Warm Bodies. Nån kallade den Zombie versionen av Twilight och jag kan se det. Men den var faktiskt inte helt dåligt. Det fanns scener där jag bara ville ta livet av någon, men sen fanns det faktiskt helt bra scener också. Den inre dialogen av "R" var bara att älska måste jag säga.

I totally forgot to tell you which movie me and Zan went to see on friday. We saw Warm Bodies. Someone called it the zombie version of Twilight and I can see that. But it wasn't totally bad. There were scenes that made me want to kill someone, but then there were good scenes too. The inner dialog of "R" was so sweet. 

Vår otroliga godispåse och vatten. Vi lyckas alltid köpa för mycket. 

Our huge bag of candy ans some water. We always buy too much.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...