Monday, May 27, 2013

All you can do

Det hände mycket förra natten. Mycket sånt som jag önskar att jag kunde ta tillbaka. Men det är inte möjligt. Jag skulle kunna låta det ta över mig och vara ledsen och må dåligt, men det tänker jag inte göra. Ibland gör man dumma saker men det går inte att gå tillbaka. Så då är det bättre att bara glömma det och gå vidare istället.

Jag har bett om förlåtelse och det enda jag kan hoppas på är att bli förlåten.

A lot happened last night. A lot that I wish I could take back. But that isn't possible. I could let it take over me and be sad and feel like crap, but I'm not gonna do that. Sometimes you do stupid stuff but you can't go back. So it is better to just forget it and move on. 

I have told that I'm sorry and all I can hope for it to be forgiven.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...